Etusivu > Ihmiset > Mikko Tapani Reinikainen
In English

Mikko Tapani Reinikainen

[Mikko Reinikainen Otaniemen lintutornilla]

Minä synnyin Naistenklinikalla Helsingissä 15. elokuuta 1977, päivää ennen kuin Elvis kuoli. Vietin elämäni ensihetket Helsingin Myllypurossa, mistä vanhempani muuttivat pian syntymäni jälkeen Nummelaan. Opiskeluajan asuimme Otaniemen teekkarikylässä, ja kesällä 2004 muutimme Vihdin kirkonkylään.

Valmistuin joulukuussa 2003 diplomi-insinööriksi Teknillisen korkeakoulun tietotekniikan osastolta. Neljä viimeistä opiskeluvuotta toimin osa-aikaisena tutkimusapulaisena TKK:n tietojenkäsittelyopin laboratoriossa. Vuoden 2004 alusta aloitin työt First Hop -nimisessä ohjelmistoalan yrityksessä.

Vapaa-aikaani vietän, paitsi perheeni kanssa, harrastaen musiikkia ja valokuvausta. Soitin monta vuotta pianoa musiikkiopistossa, mutta pianoharrastus on vähentynyt vain silloin tällöin omaksi huviksi soitteluun. Eniten aikaa vie lauluharrastus Polyteknikkojen Kuorossa. Laulamisen lisäksi olen viime vuosina toiminut myös PK:n hallituksessa.

Toinen pääharrastus, valokuvaus, voisi helposti niellä enemmän aikaa kuin siihen nyt on käytettävissä. Tällä hetkellä olen eniten kiinnostunut ihmisten kuvaamisesta. Kuljeskelen silloin tällöin ehtiessäni Helsingin keskustassa kameran kanssa kuvaamassa kiinnostavan näköisiä ihmisiä tai tilanteita. Kuvaan jonkin verran mustavalkofilmille, mutta filmien kehittäminen ja kuvien vedostaminen itse vaatii aikaa, joten kuvattuja filmejä ehtii usein kertyä iso laatikollinen, ennen kuin saan aikaiseksi kehittää ja vedostaa niitä.

Musiikin ja valokuvauksen lisäksi olen kiinnostunut monenlaisista aloista. Pidän kirjoista ja elokuvista. Olen halukas oppimaan kaikenlaista uutta ja kehittämään itseäni. Kaikkea ei kuitenkaan voi tehdä, joten täytyy tehdä valintoja. Ellin ja Emman syntymän myötä perhe-elämä on noussut yhdeksi tärkeimmäksi elämänalueeksi, ja lasten kanssa uutta ja opittavaa riittää joka päivälle.

Sivun viimeisin muutos: "2005-04-12 09:52:00 mtreinik"